GSM домофонні системи

Система контролю доступу TTLock

Завдяки розвитку мобільного зв’язку та інтернету, коли смартфони стали доступними за ціною і нашими постійними спутниками, на ринок виходять все нові системи. Достатньо цікавою новинкою є сучасні системи доступу на базі TTLOCK і їхні аналоги фірми SEVEN. Хоча домофонною системою їх назвати неправильно, швидше це система контролю доступу з можливістю керування і перегляду подій через інтернет, але завдяки мобільному телефону, який завжди біля нас, і можливості керування замком прямо з ньго, дана система є цікавою альтернативою. Основною перевагою даного рішення є відсутність потреби кабелювання будинку, що особливо актуально в старих, центральних будинках, де відсутні кабельні канали, та й розміщення квартир є досить хаотичне.

Сам комплект обладнання встановлюється на двері/ ворота тощо і підключається до мережі інтернет через WIFI, кабель чи за допомогою 3G-адаптера. Ваш гість, телефоном звонить до Вас, ви спілкуєтесь і безпосередньо з телефону можете відкрити замок від під’їзду для нього. Дані системи підтримують більшість існуючих ідентифікаторів доступу, тобто ви входу можете використовувати телефон, картку доступа, стандартні ключі тощо(NFC, різні типи Mifare).

Відкриття замку можливо наступними способами:

  • за допомогою введення пароля на сенсорному дисплеї контролера (до 150 паролів);
  • за допомогою зручної пластикової карти / брелока стандарту MIFARE | NFC (до 20000);
  • за допомогою смартфона через Bluetooth з’єднання (користувачів без обмежень);
  • за допомогою смартфона через інтернет (при установці WiFi шлюзу).

У контролер вбудований Bluetooth модуль, який дозволяє керувати замком на відстані до 10 метрів. Ви зможете відкривати замок за допомогою телефону через bluetooth, видаляти існуючі паролі, подивитися хто, яким способом і в який час відкривав замок.

Крім передачі гостьового доступу за допомогою паролів, який описаний вище, Ви можете передавати доступ до відкриття замку через Bluetooth. Налаштовуючи його також за типом і часу дії, як і паролі (разовий, тимчасовий, циклічний, постійний).

Цікавою функцією можливість програмування різних сценаріїв доступа, генерація одноразових/багаторазових цифрових паролів, а такох журнал подій, в якому відображаються всі дії.

Call Now Button