Система доступу TTLock

Система контролю доступу TTLock

TTLock інструкція користування(українською)

Контролер доступу для великої кількості користувачів (20000 карт MF / NFC) з вбудованим BLE модулем для управління і програмування через додаток в смартфоні або WEB-кабінет.

Ми рекомендуємо цей контролер для підприємств, офісів, комерційних приміщень … всюди, де необхідно організувати керований контроль доступу з можливістю логування всіх подій та подальшим аналізом.
При наявності WiFi шлюзу – можливе створення територіально розподілених СКД з великою кількістю точок проходу, що працюють з єдиною базою користувачів без прокладки ліній зв’язку та установки сервера з ПО.
Контролер виконаний у всепогодному герметичному корпусі з сенсорною клавіатурою з загартованого скла.

Відкриття замку можливо наступними способами:

  • за допомогою введення пароля на сенсорному дисплеї контролера (до 150 паролів);
  • за допомогою зручної пластикової карти / брелока стандарту MIFARE | NFC (до 20000);
  • за допомогою смартфона через Bluetooth з’єднання (користувачів без обмежень);
  • за допомогою смартфона через інтернет (при установці WiFi шлюзу).

МОЖЛИВОСТІ КОНТРОЛЛЕРА TTLOCK

У контролер вбудований Bluetooth модуль, який дозволяє керувати замком на відстані до 10 метрів. Ви зможете відкривати замок за допомогою телефону через bluetooth, видаляти існуючі паролі, подивитися хто, яким способом і в який час відкривав замок.

Крім передачі гостьового доступу за допомогою паролів, який описаний вище, Ви можете передавати доступ до відкриття замку через Bluetooth. Налаштовуючи його також за типом і часу дії, як і паролі (разовий, тимчасовий, циклічний, постійний).

ФУНКЦІЇ «АВТОМАТИЧНЕ ЗАКРИТТЯ»

Залишаючи приміщення, вам не потрібно турбуватися про те, забули ви замкнути двері. Кожен раз, коли ви закриваєте двері, замок автоматично закривається протягом програмованого вами часу (від 5 до 900 сек).

ФУНКЦІЇ «ВІЛЬНИЙ прохід»

У контролері TTLOCK K-2 передбачений режим “вільний прохід”. Коли цей режим активований, замок відключає режим “автоматичне закриття” і переходить в режим “замикання по команді”. Команду на замикання ви можете дати замку зі свого смартфона (через bluetooth або wifi-шлюз), а так-же примусово закрити замок натиснувши і утримуючи символ # на клавіатурі замку.

Режим задається або за заздалегідь складеним розкладом, або просто відключенням функції “автоматичне закриття”. При кожному з’єднанні замку зі смартфоном – ви будете отримувати повідомлення, що замок знаходиться у відкритому стані.

ЗРУЧНЕ АДМІНІСТРУВАННЯ

Мобільний додаток дозволяє додати і одночасно використовувати будь-яку кількість замків. Їм можна давати назви і групувати в групи для того щоб максимально швидко знайти необхідний замок.

Ви можете додавати співробітників і обслуговуючий персонал. Надавати / обмежувати їм доступ. Створювати розклад по якому вони зможу відкривати замок, наприклад, понеділок і субота з 8-00 до 10-00. А також бачити в який час і дні, вони відривали замок.

Можливо створити складну систему розмежування прав користувачів, що складається з супер-адміністратора з повним набором прав, адміністраторів і менеджерів.

Завдяки наявності web інтерфейсу, вносити карти, генерувати паролі доступу, а також дивитися хто, яким способом і в який час відкривав замок можна не тільки через додаток на мобільному пристрої, але і через будь-який web браузер з комп’ютера.

TTLock додаток
TTLock журнал подій
TTLock web

Типовий комплект

  • Панель
  • Дотягувач
  • Замок
  • Кнопка виходу
  • Блок живлення
  • Адаптер wifi/ethernet
  • Щиток
  • Кабель
  • Робота

Приблизна вартість даного комплекту від … грн

Корисні посилання:

 TTLock Web System

Cайт керування через web браузер з комп’ютера.

TTLock.com

Офіційний сайт

TTLock – Google Play

Додаток для Android.

TTLock – App Store

Додаток для Apple.

Інструкція користувача

TTLock Інструкція для додатку керування розумними замками (Smart Lock). Опис функцій та покрокові приклади конфігурування разом з фото.

Call Now Button