IMOU ‘Enjoy Smart Life’

IMOU – порівняно новий бренд, презентований на конференції в Пекіні у 2018 році від одного з світових лідерів на ринку у світовій індустрії відеоспостереження – Dahua Technology.

>>> ПАРОЛЬ НА КАМЕРІ IMOU
>>> ЯК ПІДКЛЮЧИТИ ВІДЕОКАМЕРИ IMOU ДО ВІДЕОРЕЄСТРАТОРА
>>> Швидкість internet для IMOU

Також там було озвучене і нове гасло бренду  ‘Enjoy Smart Life’ «Насолоджуйтесь розумним життям», який покликаний дозволити кожному насолоджуватися безпекою, свободою та щастям у повсякденному житті.

Продукти бренду IMOU зосереджується на абсолютно новій стратегії надання високоякісних рішень з підтримкою IoT (Інтенет речей) для кінцевих споживачів продуктів та засновані на новій структурі розумного міста «Dahua Heart of City (HOC)» як повноцінні, обчислювальні інтелектуальні системи.

Іншим релізом Dahua є ​​концепція imou Cloud «1+N+X», яка використовує 1 хмарну платформу imou, N-типів сценаріїв додатків і дозволяє третім сторонам розробляти більше додатків типу X за допомогою аналітичних даних IoT, щоб краще задовольняти потреби користувачів, роблячи їх життя зручнішим і бізнес інтелектуальнішим.

IMOU пропонує користувачам систему “3 в 1”, яка включає:
– Хмару Imou (підтримку віддаленого доступу до обладнання за допомогою браузера або мобільних пристроїв).
– Smart-пристрій (камери, NVR, датчики, дверні дзвінки та інше).
– Інтелектуальні технології для створення smart-систем.

Продукція Imou орієнтована на користувачів, які хочуть сучасне відеоспостереження за своїм майном, таким як будинок, дача чи бізнес. Вони можуть вибирати між обладнанням для відеоспостереження в приміщенні та на вулиці, яким можна легко керувати за допомогою зручного додатка Imou:

  • Простий і легкий у використанні
  • Надійне рішення для приватних споживачів і невеликих підприємств
  • Всі камери можуть бути підключені до хмарного сервісу
  • Роздільна здатність FULL HD або краще
  • можливість локального запису на SD-картку
  • Настройка, керування і перегляд з допомогою смартфону

Під брендом IMOU випускаються бездротові WI-FI камери, які підтримують управління однойменною програмою для смартфонів IMOU.

Модельний ряд IMOU складається з вуличних циліндричних камер, купольних камер комбінованого застосування та кубічних камер для приміщень. Широкий вибір дозволяє підібрати оптимальну модель під Ваші вимоги.

У лінійку входять бездротові камери IMOU Wire-Free з акумулятором підвищеної ємності, який дозволяє працювати до 6 місяців роботи без підзарядки (на перезарядку потрібно близько 5 годин). Це дозволяє використовувати обладнання майже без обмежень. Розумний замок IMOU K8 працює за ультрасучасною технологією розпізнавання обличчя.

IMOU працює з камерами та обладнанням, які підтримують P2P-протокол, також передбачена підтримка cloud-сервісу. Програма має версії для смартфонів на базі ОС iOS та Android.

Використання розумних технологій в продуктах IMOU допомагає захистити Ваших близьких та рідних, зберегти пам’ятні моменти вашого життя, є всебічним помічником у бізнесі. Дозволить Вам відчути контроль та безпеку людей та майна у реальному часі насолоджуючись домашнім теплом та посмішками коханих.

Зателефонуйте, щоб дізнатись більше та замовити продукцію IMOU

Call Now Button