Налаштування IP-камер IMOU

Китайський виробник Dahua Techology – справжній лідер у галузі виробництва систем відеоспостереження та іншого охоронного обладнання. Однією з новинок виробника є IP-камери відеоспостереження IMOU, яка стала найкращим вибором для «розумного дому», що ідеально синхронізується з усіма системами.

З’єднання здійснюється через домашній бездротовий інтернет Wi-Fi. Щоб максимально спростити процес підключення різних моделей, можуть виступати як точка доступу бездротового інтернету. Все це можливо лише в тому випадку, якщо налаштування камер відеоспостереження IMOU буде здійснено правильно.

Тонкощі налаштування IP-камер IMOU

Налаштування камер відеоспостереження IMOU досить просте, необхідно дотримуватись певних рекомендацій. Спочатку на смартфон необхідно встановити мобільний додаток IMOU Life, який ви зможете завантажити абсолютно безплатно у магазинах операційних систем. Після цього потрібно дотримуватись простої інструкції:

  1. Запустіть програму IMOU Life на своєму смартфоні та пройдіть процедуру реєстрації.
  2. Дістаньте камеру IMOU, увімкніть її, дочекавшись зеленого індикатора – якщо цього не відбувається, просто натисніть перезавантаження протягом 10 секунд.
  3. За допомогою смартфона відскануйте QR-код, який знаходиться на камері та проведіть налаштування мережі.
  4. Смартфон автоматично підключається до бездротової мережі Wi-Fi, до якої підключена IP-камера. У випадку, якщо автоматичного підключення не відбувається, необхідно вручну ввести SSID і пароль з наклейки.
  5. У налаштування виберіть мережу домашнього роутера та введіть пароль.
  6. За допомогою домашньої бездротової мережі потрібно підключатися до хмарного сервісу, після чого вона буде прив’язана до облікового запису. Якщо налаштування правильне, то індикатор повинен одноразово засвітитися червоним кольором, але решта часу бути зеленого кольору.
  7. Якщо хочете, назвіть камеру IMOU зручним ім’ям, щоб простіше орієнтуватися у разі підключення цілого комплексу камер.

Дотримуючись цієї простої інструкції, ви зможете налаштувати відеоспостереження IMOU, під’єднавши її до хмарного сервісу і використовувати з максимальним комфортом. За труднощів підключення завжди можете розраховувати на підтримку досвідченого менеджера-консультанта. У нас ви зможете купити камери відеоспостереження на вигідних умовах, просто зателефонуйте або залиште заявку. Доставка по всій Україні

Call Now Button