Домофонні системи

Від часу, як стали широко розповсюджуватися під’їзні домофони, схема їх роботи, дизайн, функціонал та можливості змінилися, але завдання вони виконують ті ж.

Причина популярності домофонів дуже проста – в приватному будинку домофон забезпечить безпеку власника будинку і членів його сім’ї, позбавить від необхідності особистого спілкування з небажаними гостями. У багатоквартирному будинку – можливість дистанційного відкриття під’їздних вхідних дверей з квартири, і при цьому Ви будете впевнені в тому, що замість гостей або друзів яких Ви чекаєте, Вам не зробить візит зловмисник або рекламний агент. Також домофон забезпечить захист під’їзду від вандалів, компаній на підпитку та інших небажаних елементів які нищать майно. Ну і, нарешті, питання безпеки: злодії, які б могли Вас підстерігати на сходах, чи наркомани, дії яких непередбачувані, просто не попадуть до Вашого під’їзду, звичайно за умови, що Ви чи Ваші сусіди, самі їх туди не пустите.

Наша Компанія є одним з лідерів на ринку монтажу та обслуговування індивідуальних і багатоквартирних домофонних систем м. Львів та області. Ми допоможемо зробити ваш двір, під’їзд, квартиру більш безпечними. Перший домофон був нами встановлений в 2008 році, таким чином у нас накопичено величезний досвід. За Вашим бажанням і потребами ми підберемо і змонтуємо найбільш якісну та функціональну систему з безкоштовною гарантією на роботи 1 рік та можливістю її подальшого сервісного обслуговування.

Пропонуємо послуги з установки домофонів в приватних будинках і квартирах за доступними цінами.
Виходячи з функціонального призначення, доступні для замовлення пристрою можна розділити на дві групи:

Під’їздні домофонні системи

Відходять в минуле часи, коли “моє” закінчувалося за межею дверей у власну квартиру. Коли під’їзди, які обслуговували ЖЕКи були темні і брудні, на сходових клітках випивали …

читати далі

Індивідуальні домофони

Сучасне життя важко уявити без домофонів, це стало такою ж нормою і необхідністю, як і, наприклад, мобільний телефон. Зростаючий темп життя і зміна умов безпеки спровокували …

читати далі

Call Now Button