Встановлення контролерів доступу з керуванням через TTLock.

Поруч з стандартними аналоговими домофонними системами (наприклад Vizit) та новочасними IP домофонними системами (Dahua, BasIP тощо), свою нішу на ринку систем безпеки знайшли і системи розумних замків (Smart Lock) з керуванням через додаток TTLock. Вирізняючим чинником даних систем є відсутність потреби, кабелювання під’їзду і встановлення домашніх домофонних переговорних пристроїв, а все керування замком відбувається через додаток на смартфоні і зв’язок через зовнішні телефонні мережі (переважно мобільні).

Ми їх переважно встановлюємо в під’їздах центральної частини Львова, де розміщення квартир є досить хаотичним, що суттєво ускладнює кабелювання. Також перевагою є відсутність потреби купляти домофонні трубки, оскільки переговори з відвідувачем відбуваються через звичайні мобільні телефони.

Опціонально, мешканці також встановлюють IP камеру. Ми відкриваємо 2-3 користувача для перегляду відео з камери. Мешканці, в будь-який час можуть побачити, що відбувається перед під’їздом або хто до них прийшов.

Локальне керування відбувається через Bluetooth, але обмежене у віддалі 10 м. Для можливості віддаленого керування використовують Bluetooth – WiFi адаптери. Переважно для підключення до інтернету, один з мешканців надає свою мережу WiFi. Коли ж домовитися про WiFi не вдається, ми встановлюємо 3G-WiFi, для підключення інтернету через мобільну мережу.

Call Now Button