Відеоспостереження в центральній частині Львів

Одна з наших цьогорічних робіт – встановлення камер відеоспостереження за периметром та за приміщеннями одного з під’їздів в центральній частині Львова.

Мешканці даного під’їзду зіштовхнулися з непростими реаліями нашого сьогодення, коли певні “сірі” особистості сподобали їхній двір для так званих “закладок”(прихованих тайників наркотичних засобів).

Оскільки замовник хотів бачити весь периметр і внутрішні приміщення загального користування, для здешевлення, зважаючи на кількість камер, було встановлено гібридну систему з DVR, яка підтримує і цифрові IP і аналогові камери.

На невеликих площах(коридори), де не потрібно високої роздільної здатності, для здешевлення, встановлювалися аналогові камери, а на вулиці, для якісної і глибокої картинки, цифрові.

Даний варіант системи дав можливість підключити на записуючий пристрій навіть існуючу камеру в домофонній панелі виклику.

На даному етапі: система вже досить давно запущена і “вступила на бойове чергування”, дефектів та проблем в роботі не виявлено.

Call Now Button